Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Představitel jezuitů (a papež František je velmistr jezuitského řádu), kteří se doposud neomluvili za genocidy páchané na celých skupinách lidí včetně dětí, nám ani nikomu jinému nemá právo vykládat, jak se máme chovat k lidem. To by nás zítra mohli poučovat komunisti o demokracii a nacisté o humanitě. I když sorry, ono se to už děje.

0 0
možnosti

Je srandovní, jak všichni zasvěceně mluví o papežových slovech, ale nikdo je nečetl jinak než přefiltrovaná přes ona pověstná česká média, která kdyby na všecko měla takové odborníky jak na církve, tak zkrachují do týdne.

0 0
možnosti

Je to tak! Zvláště levice je zfanatizována blbou interpretací papežova vyjádření, určitě záměrně blbou. Před hodinou jsem si přečetl toto: http://www.forum24.cz/papez-to-zase-schytal-za-obranu-uprchliku-jeho-kritici-ani-neumeji-moc-cist/ !!

0 0
možnosti

P47e63t79r 16T35o91m57e76k

25. 8. 2017 17:21

Papež František je komik, kterému je Evropa ukradená. Hlavně, že on bude mít gloriolu toho největšího sluníčka.

7 2
možnosti
Foto

Papež žije v úplně jiném světě, takže jeho názory ohledně bezpečnosti imigrantů nelze brát vážně. Kdyby v takové "umělé bublině" papež nežil a byl normálním běžným občanem, viděl by svět úplně jinak a také by podle toho také úplně jinak mluvil.

10 1
možnosti

Bezpečnost imigrantů je samozřejmě závislá i na bezpečnosti země, kam přišli - takže ji nesmí ohrozit ve vlastním zájmu.

6 0
možnosti

Mně to v principu přijde jasné. Základem je, aby když někdo někam přichází, aby tam vstupoval s již předem uděleným povolením. Úplně stejně jako doma v bytě - když přijde návštěva, tak napřed zazvoní, já otevřu, zvážím, jestli ji pustím dál, a potom ji buď pustím nebo nepustím. Je to zcela přirozené a normální a nikdo se nad tím nepozastavuje. Také si nepustím do bytu 20 cizích lidí, abych následně zjišťoval kdo tam nemá co dělat, a ty potom složitě zase z bytu dostával... A u státního území je to zcela analogické - jako občané si sem pouštíme jen toho, koho chceme, a řídí se to především vízovou politikou (= dopředný souhlas se vstupem). A to v sobě nese všechny aspekty - bezpečnostní, ekonomické atd. Výjimka může být u akutního nebezpečí (požár, válka) přímo u našich hranic, tam samozřejmě dotyčné nejprve vpustíme. Ale pokud mají dotyční možnost počkat na hranicích na souhlas (nebo nesouhlas) se vstupem, musí tam počkat. Takto to fungovat prostě musí a to co prohlašuje papež je bohužel naprosto mimo realitu. Ať si takovýmto způsobem zkusí řídit migrační tok ve Vatikánu a uvidí - za měsíc se bude ještě rád stěhovat někam jinam...

22 1
možnosti

Souhlas, asi tak.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS