Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

" Jako bývalá manželka muslima musím potvrdit, že se nejen nechtějí integrovat, ale oni se také ,,nemůžou,, integrovat do naší kultury, protože by to mezi muslimskými souvěrci znamenalo odpadlictví (za to je trest), takže logicky se snaží integrovat nás do jejich arabské kultury díky jejich pudu sebezáchovy...."

http://pravyprostor.cz/zkusenost-byvale-muslimky/

6 0
možnosti
VP

Imám hřímal na ulici: Vaše dcery se už brzy vdají za muslimy!...

Němce prý také brzy čeká zavedení práva šaría, o což se v budoucnu postará muslimský parlament....

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/islamsky-kazatel-hrimal-na-ulici-vase-dcery-se-uz-brzy-vdaji-za-muslimy-1404056149.html

2 0
možnosti
ZH

Odsouvání islámského problému jen zvětšuje brutalitu, jakou budoucí konflikt přinese. A také počet mrtvých. Protože v současné situaci, která v Evropě je, se už asi konfliktu vyhnout nelze.

7 0
možnosti
DK

V soucasnosti neni vetsiho zla nez je Islam. Existuji podobne zrudne ideologie, ale ty v soucasnosti nemaji sanci. Prijde mi komicke, ze nekteri lide sami sebe povazuji za moralne lepsi a pritom toto zlo obhajuji. Naopak lide, kteri vystupuji proti Islamu jsou v pozici tech, kteri ve 30. letech minuleho stoleti vystupovali proti nacismu, zel nebyli vyslyseni.

13 0
možnosti
ZH

Přitom zcela paradoxně jsou ti, kteří před islámem nahlas varují, nálepkováni jako náckové. Dost smutné...

2 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2059x
Dokumentarista, aktivně činný v kultuře se zájmy o historii, film a tajemno. 

Zakladatel dokumentárního spolku Paranormal tým z.s., který najdete na www.paranormaltym.cz a orientuje se na tvorbu dokumentů záhadologického a historického charakteru. Veškerá tyto videa můžete vidět i na youtube kanálu tohoto spolku.

Na blog.idnes.cz je aktivní od května 2017, kam přispívá svými názory, ovlivněnými studiem zmíněné historie a zkušenostmi. Dočíst se tak můžete, jak témata politická, tak i záhadologická z aktivní činnosti spolku Paranormal tým z.s.

Dále Ondřeje Bezoušku naleznete:
- facebooková stránka Paranormal týmu
- youtube kanál Paranormal týmu
- web Paranormal týmu
- instagram Paranormal týmu
- Google+ Paranormal týmu
 

Seznam rubrik