Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebyl to spíš Ernest THOMPSON Seton než Thomas?

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Vše co uvádím je pravdivé.

0 0
možnosti

Rv

Je mnoho lidí, kteří umí číst a píší o věcech, které nemají v srdci. Dnes je to považováno za normální. Většinou. Ale není to normální! Od té doby, co jsme odvrhli náboženskou morálku, jsme možná ztratili srdce. Jsme bezduší. Ale to je cesta ke smrti společnosti!

Lucie Myslíková je šikovné děvče a nezpochybnitelně má svoji budoucnost. Přes veškeré pomluvy! A budoucnost má i skauting! Musíme jen počkat, až se toho komunistického myšlení v nás zbavíme!

:-)

0 3
možnosti
Foto

Jistě, je třeba čekat, až komunistické myšlení v nás nahradí Korán...

1 0
možnosti

4. Skaut je přítelem všech lidí dobré vůle. Muslimští vetřelci moc "dobré vůle" nemají. To tu v Mnichově vidím dnes a denně.

8 0
možnosti
Foto

To děvče (a vyznavači multikulti obecně) zjevně trpí hlubokou krizí identity.

11 3
možnosti
Foto

Já jsem přesvědčený, že ve skutečnosti tady žádné skautské dilema o tom, co je přednější (ve zkratce zda Evropa nebo Česko) a které hodnoty tady má skaut za povinnost chránit, vůbec neexistuje.

Jediné, co totiž dnes nutně potřebuje ochranu je naše vlastní "domácí" česká kultura (v celé šíří tohoto významu), kterou současný import cizích kultur nijak "neobohacuje" (to je naprostá a pokrytecky opakovaná lež), ale naopak ji ničí, likviduje, dehonestuje, mění a nahrazuje jakousi neuchopitelnou a beztvarou uniformitou!

Za takové situace jsou postavení, poslání a povinnosti skauta, na které přísahal, naprosto jednoznačné!

Pokud by se totiž nějaký skaut začal cítit být především "multikulturním celoevropským" skautem (s tím, že "hranice neexistují", všichni jsme především Evropané, islám je nedílnou součástí celé Evropy, apod.), stal by se tak současně ničitelem a napomáhačem ničení toho, co dle jeho poslání má za povinnost naopak chránit!

19 1
možnosti

J61a21n 90B82u53r30d92a

12. 5. 2017 14:26

Masaryk v Naši nynější krizi na téma kultura západní proti české / slovanské kultuře proti těmto "argumentům a vlastenčícím obžalobám" říká, že: "Naši odpůrcové posud neučinili opravdovějšího pokusu, aby nám vyložili, co je podle jejich mínění kultura česká a slovanská, co je kultura západní a v čem shledávají přednost a výbornost oné a podřízenost a zhoubnost této."

2 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2059x
Dokumentarista, aktivně činný v kultuře se zájmy o historii, film a tajemno. 

Zakladatel dokumentárního spolku Paranormal tým z.s., který najdete na www.paranormaltym.cz a orientuje se na tvorbu dokumentů záhadologického a historického charakteru. Veškerá tyto videa můžete vidět i na youtube kanálu tohoto spolku.

Na blog.idnes.cz je aktivní od května 2017, kam přispívá svými názory, ovlivněnými studiem zmíněné historie a zkušenostmi. Dočíst se tak můžete, jak témata politická, tak i záhadologická z aktivní činnosti spolku Paranormal tým z.s.

Dále Ondřeje Bezoušku naleznete:
- facebooková stránka Paranormal týmu
- youtube kanál Paranormal týmu
- web Paranormal týmu
- instagram Paranormal týmu
- Google+ Paranormal týmu
 

Seznam rubrik