Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U Vašeho blogu vlastně vyplývá, že komunismus byl alespoň v něčem prospěšný. Zmizel nepřítel, tak si Evropa sama infikovala nového a ještě horšího.

0 0
možnosti

První blog a hned karmaR^. Gratuluji. Ale dvě poznámky k zamyšlení:

1. Píšete, že máme jinou mentalitu než lidé na západě. Určitě máme. Ale v tom podstatném, co se týče multikulti a zániku naší civilizace, v tom jdeme jako stádo ve stopách našich vyspělejších vzorů, jako jsou Švédsko, Francie, Německo... V minulých podzimních volbách do zastupitelstev se pouze 2,5% voličů odhodlalo jít k volbám a podpořit strany, které jsou proti kolonizaci Evropy, takzvané "imigraci". Jsme mnohem horší než ti Švédi, Francouzi a Němci. My máme možnost se poučit a vidíme jak to může dopadnout. Díky internetu máme mnohem víc informací než lidé před 20ti 30ti lety, kdy se to začalo rozjíždět na západě. A co my na to? Půjdeme k volbám, a tam jednoznačně odmítneme obranu naší země a naší kultury a nadšeně přivítáme přijímání "uprchlíků". Od tohoto skálopevného rozhodnutí české voliče nic neodradí.

2. Ptáte se, nakolik se bude měnit myšlení politiků. Špatně položená otázka. Kdekoliv se v Evropě objeví politik nebo strana, kteří by chtěli hájit zájmy původních Evropanů a evropskou kulturu, tak je voliči okamžitě vyženou. V případě volby prezidenta, kdy je třeba zvolit jediného kandidáta, tento kandidát neuspěje, v případě politické strany tato strana nedostane dostatečný počet hlasů, takže nemůže nic prosadit. Zatím to v Evropě funguje na 100%. Problém není v politicích, problém je ve voličích. Evropští voliči pustí k vedení pouze takové politiky, kteří Evropu ničí. Těm druhým nedají šanci. Likvidace Evropy je rozhodnutí evropských voličů. Ne politiků. Ti pouze plní přání svých voličů. Říká se tomu demokracie.

7 0
možnosti

Takže ta správná otázka je: Nakolik se bude měnit myšlení voličů?

0 0
možnosti
Foto

Až dosud jsem se domníval, že nečiním nic špatného, když si jednou do roka koupím arabské fíky a Arab zase si pochutná na českém jablku. Nezdá se mi, že by tento multikulti vysál Evropě duši. Kde jsou ty hranice?

0 7
možnosti

V tom, že si můžeme vyměňovat zboží a služby, ale každý musí být pánem na svém písku.

Pekař si též kupuje maso a řezník si též kupuje housky, ale v bytě pekaře je doma pekař a v bytě řezníka je doma řezník.

5 0
možnosti

mate pravdu. Ja jsem dite kvetinkove revoluce, zjezdil jsem jako mlady svet, citil jsem se svetoobcanem, vsude mi bylo krasne.

Ale casem clovek prijde na to ze lide radi nekam patri, do rodiny, do kmene, do naroda. Je to v nas zakodovano, tak to chtela priroda, asi na to abychom prezivali.

A take prijdete na to ze nekteri se do kmene, rodiny nebo statu chteji dostat aby ten kmen okradli, znicili nebo podmanili.

17 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2059x
Dokumentarista, aktivně činný v kultuře se zájmy o historii, film a tajemno. 

Zakladatel dokumentárního spolku Paranormal tým z.s., který najdete na www.paranormaltym.cz a orientuje se na tvorbu dokumentů záhadologického a historického charakteru. Veškerá tyto videa můžete vidět i na youtube kanálu tohoto spolku.

Na blog.idnes.cz je aktivní od května 2017, kam přispívá svými názory, ovlivněnými studiem zmíněné historie a zkušenostmi. Dočíst se tak můžete, jak témata politická, tak i záhadologická z aktivní činnosti spolku Paranormal tým z.s.

Dále Ondřeje Bezoušku naleznete:
- facebooková stránka Paranormal týmu
- youtube kanál Paranormal týmu
- web Paranormal týmu
- instagram Paranormal týmu
- Google+ Paranormal týmu
 

Seznam rubrik