Genderová vyváženost, aneb cenzura ve jménu rovnoprávnosti

12. 04. 2019 13:13:13
Je tomu nějaká chvíle, co jsem si přečetl na idnesu článek s názvem: "V Barceloně si už děti nepřečtou Karkulku ani Růženku. Jsou moc sexistické", který je doufám jedna velká kachna. Protože pokud ne, tak čtěte dál...

Svět přichází o hodnoty, které vychovaly celé generace našich rodičů a prarodičů. Současný trend genderové vyváženosti se z pochopitelných důvodů (počátek 20. století, kdy ženy ještě neměly ani volební práva) rozvinul do současné obludnosti, kdy existují takové pracovní pozice jako být členem komise pro rovnost pohlaví. Hnus z celé této oblasti již sahá k ad absurdu hraničící s radikalismem typu islamismu, kdy ve jménu práva, demokracie a rovnosti se vyřazují nejen pohádkové klasiky, které přežily krále, totalitní režimy a našim otcům a babičkám pomáhaly dospět.

Současný svět nepotřebuje něco tak bezduchého jako komise pro rovnost pohlaví. Současný svět je už dnes tak nastaven, že si tu rovnost musí vybojovat každý sám. Když to nezvládne, je to jeho prohra, protože svět v němž žijeme je reálné místo, nikoli morální. Každý zdravý v něm má možnost prostudovat si co chce a podle toho zaujmout určité životní stanovisko. Je nejen chybné, ale vyloženě zločinné, že tu existují instituce, které se snaží zabránit v získání informací, které již prošly zkouškou času a formovaly generace před námi. Je to zločin země, která toto dopustí a zrod nové radikální éry, která brání v přístupu k informacím ve jménu dobra pro rovnost pohlaví.

Dotyční pracovníci vyhodnocující správnost a nesprávnost knihy pro mládež by si měli zopakovat historii. Ano, podobnou práci tu dělal i Hitler, když se pokoušel vyčlenit židovskou literaturu od té Německé. Podobnou práci dělali cenzoři za Velké francouzské revoluce, v době La Grande de terreur, která měla být vítězstvím humanismu. A nebo přímo u nás, podobné věci dělali komunisté, kteří odstraňovali politicky nevhodné názory a upřednostňovali ty ve jménu socialismu. Prostě výblitky, po kterých dnes ani pes neštěkne.

Chápu, že tento článek není obsahově tak bohatý jako jiná má předchozí díla. Jde spíše o naštvaný výkřik do tmy. Tmy, kterou tu šíří jisté genderové orgány, které si hrají na morálku společnosti. A na to jsem prostě silně alergický.

Tak snad jsem vám přečtením tohoto článku zbytečně neukradl drahocenné minuty vašeho života.

Autor: Ondřej Bezouška | pátek 12.4.2019 13:13 | karma článku: 36.88 | přečteno: 1161x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 10.35 | Přečteno: 234 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.05 | Přečteno: 216 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.04 | Přečteno: 622 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.93 | Přečteno: 472 | Diskuse
Počet článků 19 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2023

Dokumentarista, aktivně činný v kultuře se zájmy o historii, film a tajemno. 

Zakladatel dokumentárního spolku Paranormal tým z.s., který najdete na www.paranormaltym.cz a orientuje se na tvorbu dokumentů záhadologického a historického charakteru. Veškerá tyto videa můžete vidět i na youtube kanálu tohoto spolku.

Na blog.idnes.cz je aktivní od května 2017, kam přispívá svými názory, ovlivněnými studiem zmíněné historie a zkušenostmi. Dočíst se tak můžete, jak témata politická, tak i záhadologická z aktivní činnosti spolku Paranormal tým z.s.

Dále Ondřeje Bezoušku naleznete:
- facebooková stránka Paranormal týmu
- youtube kanál Paranormal týmu
- web Paranormal týmu
- instagram Paranormal týmu
- Google+ Paranormal týmu
 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...